Asociatia de pescari ZIMPESCO

IMG_7170
peste2
IMG_7136
IMG_7130

Asociația Zimpesco – comuna Bujoru este beneficiar al proiectului cu titlul „Achiziție de echipamente pentru dotarea Asociației ZIMPESCO” în valoare de154.868,38 euro,accesat prin intermediul FLAG Dunărea de Sud.

Zona de actiune a Asociatiei Zimpesco este alcatuita din 5 localiati riverane fluviului Dunarea din judetul Teleorman in care sunt inregistrate un numar de 6 puncte de acostare a ambarcatiunilor din urmatoarele localitati: comuna Pietroșani – 1 punct de acostare, comuna Bujoru- 1 punct de acostare, orașul Zimnicea – 2 puncte de acostare, comuna Seaca – 1 punct de acostare și comuna Suhaia – 1 punct de acostare.

Echipamentele achiziționate (32 ambarcațiuni și 32 motoare) sunt de ultimă generație și se evidențiază prin fiabilitate, consum redus de energie și poluare, siguranță în funcționare și perioadă de garanție extinsă.

 

IMG_7148
IMG_7128
IMG_7139

Comercializarea produselor de acvacultura se realizeaza prin centrul de primă vânzare din comuna Bujoru, judetul Teleorman, activitatea desfasurandu-se in mod controlat in conformitate cu normativele si legislatia in vigoare.

Puteți achiziționa pește proaspăt de la centrul de vânzare din comuna Bujoru, județul Teleorman.

Informatii puteti obtine de la presedintele asociatiei, dl Gheorghe Sarbu, tel.  0765 580 870.