Ferma familiei Turiac

Ferma apicolă a familiei Turiac Alexandru din comuna Fântânele, județul Teleorman cuprinde 185 de stupi și este una modernă, dezvoltată prin achiziționarea de echipamente și dotări printr-un proiect cu finanțare europeană în cadrul măsurii 41.112 -Instalarea tinerilor fermier prin GAL Dunărea de Sud

111

În zilele noastre, mierea este un aliment popular și beneficiile pentru sănătate ale mierii sunt recunoscute și apreciate, aceasta fiind un substitut perfect al zahărului, bogată în substanțe nutritive și antioxidanți. Nici un aliment nu este perfect, dar mierea se apropie cel mai mult de acest atribut. 

Mierea produsă în ferma apicolă din comuna Fântânele este miere în starea sa naturală, la prima mână, așa cum a fost extrasă din stup, fără a se interveni asupra compoziției.  Este miere neprocesată termic sau chimic, obținută din nectarul florilor.

4444
222

Mierea poate fi consumată pentru creșterea imunității organismului datorită conținutului de enzime vii sau poate fi recomandată în combaterea bolilor de inimă, insomnie sau stări febrile. De asemenea, mierea este considerată și un antiseptic eficace. 

Puteți comanda miere polifloră, de rapiță sau de floarea-soarelui  la numărul de telefon 0763.742.329.

333